دسته بندی محصولات
گلوکز
نشاسته اصلاح شده
دکستروز
گلوکز پودری
گلوکز پودری در میان تمامی شربت های فروکتوز کمترین مقدار شیرینی و بالاترین میزان قوام را به همراه دارد.
توضیحات
مزایا
- ممانعت از تشکیل کریستال در انواع محصولات غذایی
- ایجاد احساس دهانی مطلوب
- ایجاد براقیت و شفافیت در محصول نهایی
- افزایش یکنواختی و نرمی یافت در انواع محصولات بیکری
- افزایش مدت زمان نگهداری
- قوام دهنده و بافت دهنده
- ایجاد رنگ طلایی در محصولات پخت
کاربردهای گلوکز پودری
تافی
برای تولید تافی استفاده از شیرین کننده نقش بسیار مهمی در تامین بافت،طعم و ماندگاری محصول دارد. شیرین کننده های مورد استفاده در صنعت تافی می بایست علاوه بر تامین شیرینی، تامین بافت محصول را نیز به خوبی انجام دهند.
بیشتر
آدامس
استفاده از شربت فروکتوز در آدامس موجب تولید محصولی با بافت یکنواخت،نرم،احساس دهانی مناسب،طعم شیرینی ملایم،جلوگیری از چسبندگی بیش از اندازه به دندان و افزایش قابلیت مدت زمان نگهداری می گردد.
بیشتر
نوشیدنی و آب میوه
فروکتوز به عنوان قند میوه معرفی می گردد؛علت این امر وجود مقادیر بالایی از فروکتوز در انواع میوه ها می باشد؛ به دلیل یکسان بودن ماهیت فروکتوز تولید شده با فروکتوز موجود در میوه.
بیشتر
کیک
شیرین کننده ها به دو صورت مایع (شربت اینورت یا شیره شکر) و جامد (شکر پودری) در فرمولاسیون کیک کاربرد دارند؛استفاده از فروکتوز به عنوان یک شیرین کننده طبیعی مایع به جای شربت اینورت بصورت کامل قابلیت اجرا دارد.
بیشتر
بستنی
استفاده از فروکتوز بجای شکر در فرمولاسیون بستنی موجب بهبود طعم، عطر و بافت محصول می گردد. از بزرگ ترین معایب کاربرد شکر در فرمولاسیون بستنی به ایجاد بافت شنی می توان اشاره نمود.
بیشتر
سس
استفاده از شربت گلوکز در تولید سس موجب تولید محصولی با قوام بالا، درخشان،رنگ روشن، طعم شیرینی ملایم و با قابلیت ماندگاری بالا به همراه احساس دهانی مطلوب می گردد. استفاده از شربت گلوکز DE42 در نوشیدنی های با شیرینی
بیشتر