تافی
تافی
فروکتوز
برای تولید تافی استفاده از شیرین کننده نقش بسیار مهمی در تامین بافت،طعم و ماندگاری محصول دارد.
شیرین کننده های مورد استفاده در صنعت تافی می بایست علاوه بر تامین شیرینی، تامین بافت محصول را نیز به خوبی انجام دهند.
در همین خصوص شکر به عنوان یک شیرین کننده طبیعی جایگاهی بس مناسب در این صنعت را به خود اختصاص داده است. شربت فروکتوز به عنوان تنها شیرین کننده طبیعی جایگزین شکر علاوه بر ایجاد ویژگی های شکر در محصول مزایایی همچون افزایش مدت زمان ماندگاری، افزایش راندمان تولید، کاهش بهای تمام شده و نهایتا افزایش کیفیت تافی را به همراه خواهد داشت.
از انواع شربت فروکتوز می توان در تولید انواع تافی با طعم های مختلف استفاده نمود.شربت های فروکتوز با نسبت های مختلف فروکتوز (شربت فروکتوز F20، شربت فروکتوز F30، شربت فروکتوز F42 ، شربت فروکتوز F10) ویژگی های منحصر به فردی به همراه خواهند داشت.
برای مثال در تولید تافی هایی با شیرینی متعادل (نه زیاد شیرین و نه زیاد ترش) می توان از شربت F30 استفاده نمود. با افزایش میزان فروکتوز، میزان شیرینی افزایش و میزان ویسکوزیته یا قوام کاهش می یابد.
گلوکز
از جمله مزایای کاربرد گلوکز در فرمولاسیون تافی، می توان به ایجاد بافت نرم، یکنواخت، طعم شیرینی ملایم، افزایش مدت زمان ماندگاری اشاره کرد؛ از بین انواع شربت گلوکز، شربت گلوکز DE38 و DE42 با توجه به نوع محصول تولیدی پیشنهاد می گردد.
استفاده از شربت گلوکز DE42 در نوشیدنی های با شیرینی بالاتر و قوام کمتر و گلوکز DE38 در نوشیدنی های با شیرینی کمتر و قوام بالاتر پیشنهاد می گردد.
مالتودکسترین
استفاده از مالتودکسترین در صنایع کانفکشنری مزایایی همچون افزایش مدت زمان ماندگاری،بهبود بافت، بهبود رنگ، افزایش احساس دهانی، بهبود هضم و بهبود ارزش تغذیه ای می گردد.
از جمله محصولاتی که در آن می توان از مالتودکسترین در این صنعت استفاده نمود می توان به انواع آدامس، تافی، آبنبات، شکلات، حلوا، مارشمالو، باقلوا و مربا و ژله اشاره نمود.